Preview Mode Links will not work in preview mode

rally.nor podcast


May 25, 2022

Jeg hadde en fantastisk dag på «Gruskurs», arrangert av Grustur i øst. I forkant hadde jeg bestemt meg for å «resette og starte med blanke ark».

 

Det hele startet med at jeg veltet i det jeg skulle parkere sykkelen ved ankomst. En perfekt start for et nybegynnerkurs! Og ettersom Frank Berg hadde orkesterplass til hendelsen fikk jeg en snar innføring i «løft av sykkel». 

 

Når alle deltagerne var på plass startet vi med god introduksjon, teori og teknikk godt forklart. Deretter fikk vi prøve oss på flere forskjellige utfordringer hvor gode tilbakemeldinger og råd for forbedring ble gitt.

 

Den korte, men godt opparbeidede enduroløypa ga god oppvarming for dagen.  Pål fristet med noen fantastisk gode skoleboller av den hjemmelagde sorten akkopagnert med kaffe fra termos, og deretter endte vi med en god runde på Finnskogens fineste grusveier.  

 

Jeg vil anbefale dette kurset med Pål M Arnesen på det varmeste, spesielt for de som ikke har så mye erfaring med kjøring utenfor asfalten. Det var brede smil på hele rekka, og jeg er sikker på at alle fikk mer en forventet. Og ikke minst en skikkelig læringskurve som er verdt å ta med seg. 

 

Bli min Patreon ved å gå inn på linken her

https://www.patreon.com/rallynor