Preview Mode Links will not work in preview mode

rally.nor podcast

Dec 29, 2021

Romhjulsprat | med Patreons I denne episoden tar jeg en prat med fire av mine patreons som en takk for støtten. 

 

Thor | Frode | Rune | Pål

 

Fire forskjellige typer med knotter på hjula får lufte sine tanker, og vi bare lar praten gå. Det er hyggelig for meg å kunne ta dem med, og jeg håper du synes det er like...


Dec 25, 2021

Jeg tok meg en tur til Snellingen for å ta en kikk på den nye 901 Norden, og ta en prat med Jørn. Dette var selvsagt planlagt.  Men at jeg støtte på Marcus Christensen, 2 X junior-norgesmester i speed-cross, var en bonus.

 

Deretter møtte på en av mine patreons også, Frode Johansen, det var ikke noen bombe.


Dec 23, 2021

Helge Pedersen | 40 år på 2 hjul  I 27 år har denne mannen hatt en plass i minnet hos meg. I norsk skolepensum med norske oppdagere som Nansen, Sverdrup, Amundsen med flere, har han stått som en av de mer betydningsfulle for min del. 

Jeg var i militæret, 22. MTB skvadron stasjonert på Olavsvern i Troms, når han...


Dec 13, 2021

Del 2 i serien LYS! Med Erik Angvik og, min trofaste Patreon, Thor Holm-Ellefsen.  

Når du fomler rundt i mørket er det ikke alltid «De øvre makter» kan hjelpe deg. Det du trenger er skikkelig LYS! Det får du ikke av billige reklamer på eBay og AliExpress. Kvalitet måles ikke i teksten på pakka.

 

Her får du...


Dec 10, 2021

LYS! Del 1 | Erik Angvik & Thor Holm-Ellefsen Når du fomler rundt i mørket er det ikke alltid øvre makter kan hjelpe deg. Det du trenger er skikkelig LYS! Det får du ikke av billige reklamer på eBay og AliExpress. Kvalitet måles ikke i teksten på pakka.

Her er første del i episodene om lys. Alt det du trenger å...